Bemutatkozás

 

 

 Bemutatkozás

A Fehérszarvas Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas,  specialitás is. Az igazán különlegességre vágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk a magyaros,de már feledésbe merült ételeinket. A Ház tradicionális étele a tejfölös vadmalac leves , vagy a Hutai szarvasfilé, amelyek már hosszú évtizedek óta megtalálhatóak étlapunkon. Italkülönlegességekben sem szenvedünk hiányt. A legkedveltebb itóka a jeges palackból töltött, zamatos szilvapálinka.
Az étterem közepén, lávaköves nyílt tűzhely áll. Ezen készül a vendég szeme láttára a frissen sült bélszín, és a többi ínyencség.

Mindehhez járulnak a borvidék nemes italai. A házigazda, Kozák István, nagy gondot fordít az étel-és italválaszték harmonikus kiválasztására. Ferencz Attila séf remekül ötvözi a tradicionális, és modern konyhaművészetet, és mindig valami új fondorlatos „ételkülönlegességel" lepi meg vendégeit. Apró figyelmességeik, valamint a kitűnő  szalon- és jazz zene teszik emlékezetessé az itt töltött órákat. Nálunk úgy a hazai, mint a nemzetközi konyha specialitásai egyaránt megtalálhatóak. Természetesem lokálpatrióták vagyunk abban az értelembem, hogy borvidékünk legkiválóbb borászatainak termékeiből igen széles választékkal rendelkezünk, amelyből otthonra is lehet vásárolni, a kedvenc nedüből

Catering szolgáltatótevékenységünk keretében -elsősorban Egerben- vállaljuk külső helyszínen fogadások, partik és esküvők lebonyolítását is.

Büszkék vagyunk a nálunk megfordult híres emberek hosszú sorára.
Vendégül láthattuk többek között Finnország köztársasági elnökét, Dánia köztársasági elnökét, Fülöp angol herceget, Habsburg Györgyöt, és még sorolhatnánk. Számos hazai és külföldi zenész énekes is megfordult nálunk, valamint sportolók is.

Tradicionális éttermünkben várunk mindenkit szeretettel, finom ételekkel, barátságos kiszolgálás, lágy zenével.